KUALA LUMPUR: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menyerbu tiga rumah yang ada kaitan dengan bekas Pengerusi FELDA, Tan Sri Isa Samad, malam semalam dan hari ini, serta mengesan sebuah lagi.

BALING: Dek kerana hobi peliknya mengutip dan mengumpul tunggul kayu buruk, Abdul Rahman Mohamad, 76, dari Kampung Keledang, Tawar di sini pernah dicemuh, malah digelar gila oleh orang kampungnya.

SHAH ALAM: Malaysia menjadikan Singapura sebagai mangsa kedua mereka dalam acara bola sepak Sukan SEA Kuala Lumpur 2017 (KL2017) apabila membenam pasukan jiran itu 2-1 di Stadium Shah Alam, sebentar tadi.

KUALA LUMPUR: Skuad polo air lelaki di landasan tepat untuk mengakhiri penantian 12 tahun pingat di Sukan SEA apabila mencatat kemenangan pertama pada temasya Kuala Lumpur 2017, menewaskan Filipina 8-7 di Pusat Akuatik Nasional Bukit Jalil, hari ini.

KUALA LUMPUR: Misi skuad bola jaring negara merampas kembali emas dua tahun lalu semakin cerah apabila mendapat kelebihan psikologi selepas mencatatkan kemenangan menewaskan musuh tradisi Singapura 50-37 pada aksi ketiga peringkat kelayakan temasya Sukan SEA Kuala Lumpur (KL2017).

KUALA LUMPUR: Penyanyi baharu, Syafiq Farhain, tidak tergamak mengganggu periuk nasi vokalis Iklim, Saleem, walaupun memiliki suara seakan-sakan sama dengan bapanya itu.

Kolumnis

16 Ogo 2017, 7:03am
15 Ogo 2017, 6:44am
14 Ogo 2017, 6:44am

Menarik di BH

Berita Harian X